Kokoonnumme Ursuit Oy:n tuotantolaitoksella osoitteessa Teijonkatu 3, jossa tutustumme tuotantoon ja tuotteisiin Jan Paimanderin opastuksella.
Sari sidotuttaa perhon (tarkentuu myöhemmin).
S/S Borella juhlistetaan seuran 40-vuotista taivalta. Koronan vuoksi juhlan ajankohtaa on jouduttu siirtämään lähes kahdella vuodella.
Juhlat jouduttiin valitettavasti perumaan, koska ilmoittautumisia tuli määräaikaan mennessä vain 21 kpl, kun tilat ja tarjoilut oli suunniteltu vähintään 40:lle.
Toni sidotuttaa keinokuituisen ahvenjäljitelmän
Jouni sidotuttaa haukiperhon.
Sidotaan jonkinlainen sarvijaakon muunnos. Ohessa linkkejä, jota voi mukailla. Minulta saa vihreää ja harmaata nutriaa ja kaikkea muutakin, mitä siihen katsotaan tarvittavan.
Erälehti: Vähän historiaa ja alkuperäinen Pylvänäisen resepti
Perhorasia: Light Olive Sarvijaakko
Päiväntasaajan perhokerho: Sarvijaakko (muunnoksia)
Mikko Halonen YouTube: Tenon oliivi muunnos
Tämmössii me saatiin aikaan, ei ihan alkuperäisellä reseptillä